office@adwordsadvertising.ro +40744457741

Meta Tags

Meta Tags

Cand vine vorba de SEO on page primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere meta tag-urile: meta titlu, urmat de meta descriere.

Meta Titlu: Cu cat cuvantul cheie este mai aproape de inceputul meta titlului cu atat are mai multa greutate in fata motoarelor de cautare. Numarul de caractere in meta titlu pe care nu trebuie sa-l depaseti este de 60. Incercati sa folositi variate mai lungi ale cuvintelor cheie, deoarece pentru cuvintele cheie generice competitia este acerba. Titlurile trebuie sa fie unice pentru fiecare pagina in parte si nu trebuie exagerat cu numarul cuvintelor cheie incluse in acestea.

Meta Descriere: Meta descrierea nu trebuie sa depaseasca 140-160 de caractere. Ideal ar fi ca aceasta sa contina detalii despre continutul paginii si informatii care te diferentiaza de competitori. Cu alte cuvinte sa fie cat mai atragatoare. Ca si meta titlurile, meta descrierile trebuie sa fie unice. Un lucru ajutator ar fi folosirea “call to action” in textul descrierii. Cand scrieti o descriere, luati in considerare ca o scrieti si pentru utilizatori nu doar pentru motoare de cautare.